BLOG

Porady zdrowotne i dietetyczne - pyszne pomysły na dania
KONTAKT
Jajka faszerowane łososiem

Jajka faszerowane łososiem

Szybki pomysł na świąteczne śniadanie...
Doskonałe i na co dzień. Na śniadanie, do pracy, na kolację. Jeśli zostanie Wam kawałek łososia z obiadu, koniecznie wypróbujcie ten przepis.
JAJKA FASZEROWANE ŁOSOSIEM
Składniki:
4 jajka ugotowane na twardo
100g pieczonego łososia
2 łyżki szczypiorku
1 łyżka musztardy angielskiej
1 łyżeczka jogurtu lub majonezu
sól. pieprz
Przygotowanie:
Jajka przeciąć na pół, wyjąc żółtka.
W misce zgnieść widelcem łososia i żółtka.
Wymieszać z resztą składników.
Nafaszerować jajka przed podaniem.
Pycha. Smacznego !!!

Drukuj  
Save
Preferencje użytkownika dotyczące plików cookie
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny. Jeśli zrezygnujesz z używania plików cookie, ta strona może nie działać zgodnie z oczekiwaniami.
Akceptuję
Nie akceptuję
Czytaj więcej
Polityka Prywatności Cookies i RODO
To niewielkie informacje nazywane ciasteczkami (z ang. cookie – ciastko), wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane na urządzeniu końcowym.
Cookies
Akceptuję
Rezygnuję
Analytics
Narzędzia służące do analizy danych w celu pomiaru skuteczności strony internetowej i zrozumienia, jak ona działa.
Google Analytics
Akceptuję
Rezygnuję