BLOG

Porady zdrowotne i dietetyczne - pyszne pomysły na dania
KONTAKT
Pasta kanapkowa z pieczonej dyni

Pasta kanapkowa z pieczonej dyni

PASTA KANAPKOWA Z DYNI
Zostało trochę pieczonej dyni i nie wiesz co z nią zrobić?

Składniki:
200 g pieczonej dyni bez skóry
1 łyżka masła orzechowego z nerkowców
2 pomidorki suszone w oleju
1 łyżeczka tymianku
szczypta chilli
1 łyżka natki pietruszki
sól, pieprz ziołowy

Przygotowanie:
Dynie i masło orzechowe razem rozgnieść widelcem. Pomidorki drobno pokroić i wymieszać z pastą. Przyprawić i posypać pietruszką.
Pycha z chlebkiem żytnim i białym serem.
Smacznego 🙂

Drukuj  
Save
Preferencje użytkownika dotyczące plików cookie
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny. Jeśli zrezygnujesz z używania plików cookie, ta strona może nie działać zgodnie z oczekiwaniami.
Akceptuję
Nie akceptuję
Czytaj więcej
Polityka Prywatności Cookies i RODO
To niewielkie informacje nazywane ciasteczkami (z ang. cookie – ciastko), wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane na urządzeniu końcowym.
Cookies
Akceptuję
Rezygnuję
Analytics
Narzędzia służące do analizy danych w celu pomiaru skuteczności strony internetowej i zrozumienia, jak ona działa.
Google Analytics
Akceptuję
Rezygnuję